Image for post

Τα καλύτερα πολωνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ στα ελληνικά

Εάν αγαπάτε τις διαδικτυακές αγορές, ειδικά στον τομέα της ένδυσης, των υποδημάτων και των αξεσουάρ, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω ηλεκτρονικά καταστήματα και πλατφόρμες. Όλα προέρχονται από την Πολωνία και είναι διαθέσιμα στα ελληνικά. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν ακόμα και εφαρμογές για κινητά.

Epapoutsia.gr

Το epapoutsia.gr η ελληνική έκδοση του eobuwie.pl, προσφέρει μεγάλη ποικιλία υποδημάτων και αξεσουάρ. Λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2018 και διαθέτει εφαρμογή για κινητά στα ελληνικά. Εδώ θα βρείτε παπούτσια από περισσότερες από 450 μάρκες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών πολωνικών εταιρειών όπως Gino Rossi και Badura. 

Συνεργάζεται με το Skroutz, διευκολύνοντας τους Έλληνες καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν τις αγορές τους. Το epapoutsia χρησιμοποιεί επίσης το Box Now για γρήγορη και εύκολη παράδοση.

Επισκεφτείτε το epapoutsia.gr

Photo by @epapoutsia.gr: License

Modivo.gr

Το Modivo προσφέρει premium μόδα και επεκτάθηκε στην Ελλάδα το 2020. Διαθέτει γνωστές μάρκες, όπως Tommy Hilfiger και Calvin Klein, και έχει εφαρμογή για κινητά στα ελληνικά. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης γρήγορη αποστολή και ευκολία στις επιστροφές. Συνεργάζεται με το Skroutz, παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να βρουν τις καλύτερες προσφορές και να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών.

Επισκεφτείτε το modivo.gr

Photo by @modivo.gr: License

Answear

Το Answear, που ξεκίνησε το 2010 στην Πολωνία, προσφέρει ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ από περισσότερες από 300 μάρκες. Λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2021 και διαθέτει εφαρμογή για κινητά στα ελληνικά. 

Η υπηρεσία "personal shopper" βοηθά τους πελάτες να βρουν το ιδανικό στυλ για κάθε περίσταση. Το Answear επίσης συνεργάζεται με το Skroutz, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν πιο ενημερωμένες αγορές. Χρησιμοποιεί επίσης το Boxnow για τις παραδόσεις.

Επισκεφτείτε το Answear

Photo by @answear.gr: License

Mohito

Η Mohito, μέλος της LPP, ειδικεύεται σε κομψά γυναικεία ρούχα. Ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2023 και είναι γνωστή για τα κομψά σχέδιά της και την υψηλή ποιότητα υλικών. Προσφέρει τακτικά νέες συλλογές που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Επισκεφτείτε το Mohito

Photo by @mohito: License

Reserved

Η Reserved, επίσης μέλος της LPP, προσφέρει ρούχα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2023, με έμφαση στις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές συλλογές που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Επισκεφτείτε το Reserved

Photo by @reserved: License

Cropp

Η Cropp απευθύνεται σε νέους και προσφέρει urban style ρούχα και αξεσουάρ. Ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2023, προσελκύοντας νεαρούς καταναλωτές με τολμηρά σχέδια και χρώματα, καθώς και συνεργασίες με καλλιτέχνες της street art.

Επισκεφτείτε το Cropp

Photo by @cropp: License

Sinsay

Η Sinsay, που ανήκει στην LPP, προσφέρει μοντέρνα και οικονομικά ρούχα για νέες, νέους και μικρά παιδιά. Λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2022 και είναι γνωστή για τις προσιτές τιμές και τις συλλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νεολαίας. 

Επιπλέον, η Sinsay έχει ανοίξει ήδη τα πρώτα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πελάτες της την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα από κοντά.

Επισκεφτείτε το Sinsay

Photo by @sinsay: License

Ενίσχυση της παρουσίας της LPP στην Ελλάδα

Η LPP ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με τις μάρκες Mohito, Reserved, Cropp και Sinsay, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μοντέρνο σχεδιασμό και ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία προσαρμόζει τις στρατηγικές της για να ανταποκρίνεται στις τοπικές ανάγκες, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους Έλληνες καταναλωτές.

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία