Image for post

Που να ανταλλάξω χρήματα στην Πολωνία;

Η Πολωνία είναι μια χώρα με ένα σταθερό νόμισμα, το ζλότι (PLN), το οποίο είναι η νομισματική μονάδα της χώρας από το 1995. 

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/poloniko-nomisma-ti-prepei-na-xereis/

Φυσικά σημεία ανταλλαγής χρημάτων

Η ανταλλαγή νομίσματος μπορεί να γίνει σε πολλά φυσικά σημεία όπως οι τράπεζες, τα ειδικά καταστήματα ανταλλαγής νομισμάτων (πολωνικά: kantor) ή ακόμη και σε πολλά ξενοδοχεία και εμπορικά κέντα (πολωνικά: centrum handlowe). Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγξετε το κόστος της συναλλαγής, αφού τα τέλη και οι προμήθειες μπορεί να είναι διαφορετικά σε κάθε μέρος.

Ψηφιακά σημεία ανταλλαγής χρημάτων

Αν έχετε προτίμηση στο digital banking, τότε η Revolut θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με αυτή την ψηφιακή εφαρμογή μπορείτε να ανταλλάξετε νομίσματα μεταξύ διαφορετικών χωρών χωρίς άγχος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Επιπλέον, η Revolut παρέχει προηγμένες λύσεις για τη διαχείριση των χρηματικών σας συναλλαγών με χαμηλό κόστος, καθιστώντας τη μια ανταγωνιστική επιλογή σε σχέση με τις παραδοσιακές τράπεζες.

Η Πολωνία είναι μια χώρα που προσελκύει αρκετούς τουρίστες, ιδιαίτερα από την Ευρώπη. Για τον λόγο η χρήση των καρτών στην Πολωνία είναι διαδεδομένη. Τα περισσότερα εμπορικά μαγαζιά στην Πολωνία δέχονται κάρτες Visa και Mastercard και σε αρκετές περιπτώσεις και τις κάρτες American Express. Επίσης στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν πολλά ATMs από όπου μπορείτε εύκολα να τραβήξετε τα πολωνικά χρήματα χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας 
κάρτα.

Δες την ισοτιμία ευρώ - ζλότι

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία