Image for post

Βόλτα στη Βαρσοβία: Be Happy Museum

Αν βρίσκεστε στην πανέμορφη Βαρσοβία, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το εντυπωσιακό "Be Happy Museum", το πρώτο μουσείο της ευτυχίας στη χώρα. Οι φαντασμαγορικές σκηνές του μουσείου με τα ζωηρά χρώματα και τα ασυνήθιστα διακοσμητικά, θα σας μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο! Το μουσείο βρίσκεται στη διεύθυνση Aleje Jerozolimskie 148, Centrum Handlowe Atrium Reduta. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο +48 784 575 915 ή στο warszawa@behappymuseum.com

Το μουσείο προσφέρει ιδιαίτερους χώρους, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουν τον κόσμο της ψευδαίσθησης. Σε έναν χώρο που αγγίζει τα 800 τετραγωνικά μέτρα, οι λάτρεις των social media μπορούν να τραβήξουν αμέτρητες φωτογραφίες με πολυάριθμα, πολύχρωμα σκηνικά.

Ώρες λειτουργίας

Το μουσείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 10:00 - 21:00 εκτός από τις Κυριακές όπου κλείνει στις 20:00.

Εισιτήρια 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
  • Κανονικό εισιτήριο: 45 PLN για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και 50 PLN για τα Σαββατοκύριακα (περίπου 10,50€/ 11,70€ αντίστοιχα σε ευρώ)
  • Φοιτητικό εισιτήριο: 40 PLN για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και 45 PLN για τα Σαββατοκύριακα (περίπου 9,30€ / 10,50€ αντίστοιχα σε ευρώ)
  • Παιδιά κάτω των 3 ετών: 1 PLN (περίπου 0,23€)

Αν επισκεφτείτε το Μουσείο Be Happy στη Βαρσοβία, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο ψευδαισθήσεων εμπνευσμένων από την τέχνη και τη φύση!Μην παραλείψετε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας και να μας στείλετε φωτογραφίες από αυτό το συναρπαστικό μέρος!

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία