Image for post

Το Ptak Warsaw Expo: Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Πολωνίας

Το Ptak Warsaw Expo είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Πολωνία και στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην πόλη Nadarzyn, κοντά στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία. Το κέντρο καλύπτει μια επιφάνεια 143.000 τετραγωνικών μέτρων, και διαθέτει 6 εκθεσιακούς χώρους με συνολικά 500.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου.


Το Ptak Warsaw Expo προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία εκθέσεων που καλύπτουν πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως η μόδα και ομορφιά, η γεωργία και η κτηνοτροφία, η διακόσμηση και τα τρόφιμα και βιολογικά προϊόντα. Εκεί, οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στη βιομηχανία τους και να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους συναδέλφους. 

Για τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη, το Ptak Warsaw Expo αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές. Το εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της Πολωνίας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που μπορεί να βελτιώσει την επιχείρηση τους. Με τις σύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του, οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον επαγγελματικό τους κλάδο.

Πως να φτάσω εκεί;

Το Ptak Warsaw Expo βρίσκεται στη δυτική προαστιακή ζώνη της Βαρσοβίας κοντά στο Nadarzyn. Για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να πάρετε τις προαστιακές γραμμές λεωφορείων 703, 711, 733 από τον σταθμό P+R Krakowska και να κατεβείτε στη στάση Paszków. Τα λεωφορεία κυκλοφορούν περίπου κάθε μισή ώρα, συνήθως από τις 5:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Τοποθεσία

Ptak Warsaw Expo
Λεωφόρος Katowicka 62
05-830 Nadarzyn,Βαρσοβία, Πολωνία
Τηλέφωνο: +48 518 739 124

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία