Image for post

Τα πιο γνωστά σουπερμάρκετ της Πολωνίας: Lewiatan

Τα σουπερμάρκετ Lewiatan (PSH Lewiatan) αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες franchise στην Πολωνία. Ιδρύθηκε το 1994 ως τοπικός εμπορικός οργανισμός που συνέδεε πολωνούς εμπόρους προκειμένου να ανταγωνιστούν αλλοδαπές αλυσίδες όλο και πιο ενεργές στην πολωνική αγορά. Το 2011, η αλυσίδα Lewiatan έγινε μέλος του ομίλου Eurocash Group

Σήμερα κατέχει περισσότερα από 3.200 καταστήματα λιανικής και απασχολει πάνω από 30.000 υπαλλήλους. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το 2019 ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων Lewiatan υπερέβη τα 13,6 δισεκατομμύρια PLN. Το 2020 άνοιξαν στην Πολωνία πάνω από 170 νέα καταστήματα που σημαίνει ότι η Lewiatan Holding S.A. δεν επιβράδυνε το ρυθμό ανάπτυξης ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αναφερόμενος στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, ο Robert Rewkas πρόεδρος της Lewiatan Holding, σημείωσε «η αποστολή και το όραμά μας για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να είμαστε η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων franchise στην Πολωνία. Αυτός είναι επίσης ο κύριος στόχος μας, προσθέτοντας ότι στην τρέχουσα πανδημική πραγματικότητα, τα σχέδια για τον επόμενο χρόνο μπορούν να χαρακτηριστούν ήδη πολύ μακροπρόθεσμα σχέδια. Ωστόσο, όπως επισήμανε: «Φέτος θέλουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά τουλάχιστον 6%. Επιπλέον, θέλουμε να ανοίξουμε 250 νέα καταστήματα».

Στοιχεία επικοινωνίας

Lewiatan Holding S.A.
ul. Kilińskiego 10
87-800 Włocławek
telefon: 54 412 78 21
e-mail: sekretariat@lewiatan.pl

Πηγή: Lewiatan.pl

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία