Image for post

Τα 5 καλύτερα εμπορικά κέντρα στη Βαρσοβία

Η Βαρσοβία είναι γνωστή για την πλούσια ποικιλία των εμπορικών καταστημάτων που προσφέρει. Η πόλη φημίζεται για τα ωραία μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπου η ποικιλία των μαγαζιών είναι εντυπωσιακή. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα στη Βαρσοβία.

Złote Tarasy

Το Złote Tarasy βρίσκεται στο κεντρικό σημείο της πόλης της Βαρσοβίας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλους τους τουρίστες και τους κατοίκους της πόλης. Είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Βαρσοβία, με περίπου 200 καταστήματα, εστιατόρια, κινηματογράφους και πολλά άλλα καταστήματα αναψυχής και ψυχαγωγίας. Βρίσκεται στη διεύθυνση Złota 59.

Westfield Arkadia

Το Westfield Arkadia είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στη Βαρσοβία, με μέγεθος 287.000 τετραγωνικών μέτρων. Το εμπορικό διαθέτει πάνω από 200 καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Το Arkadia είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω δημόσιων συγκοινωνιών, με πολλές στάσεις λεωφορείων και τραμ, διαθέτει επίσης άφθονους χώρους στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα. Βρίσκεται στη διεύθυνση Jana Pawła II 82.

Galeria Mokotów

Το Westfield Mokotów, γνωστό και ως Galeria Mokotów, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα στη Βαρσοβία με πάνω από 250 καταστήματα, εστιατόρια και κινηματογράφους. Βρίσκεται στη διεύθυνση Wołoska 12.

Blue City 

Το Blue City είναι ένα μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον εμπορικό κέντρο που προσφέρει πάνω από 200 καταστήματα σε 158000 m² μεταξύ άλλων πολλά εστιατόρια και κινηματογράφο. Είναι γνωστό για τις τεχνολογικές εξελίξεις και την καινοτομία του. Βρίσκεται Al. Jerozolimskie 179.

Wola Park

Το Wola Park είναι ένα εμπορικό κέντρο με περίπου 160 καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Βρίσκεται στη διεύθυνση Górczewska 124.

Έχετε ήδη κάνει αγορές στην Βαρσοβία; Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα αγαπημένα σας εμπορικά κέντρα. Θέλετε να ενημερώνεστε για τα εμπορικά κέντρα στην Πολωνία και πολλά άλλα; Μην χάσετε την ευκαιρία και εγγραφείτε στο δωρεάν newsletter μας!


Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία