Image for post

Πολωνία: Το εστιατόριο του Robert Lewandowski στη Βαρσοβία

Στην οδό Haberbuscha με Schielego 6 στη Βαρσοβία (Browary Warszawskie) βρίσκεται το νεο εστιατόριο NINE's Restaurant & Sports Bar, του διάσημου Πολωνού ποδοσφαιριστή του Robert Lewandowski. Είναι ένα σύγχρονο διώροφο μαγαζί διακοσμημένο στους τοίχους με αθλητικές στολές, με πάνω από 20 τηλεοράσεις για να περάσετε υπέροχα με την παρέα σας βλέποντας αθλητικά γεγονότα και οι αγώνες!

Τι φαγητά προσφέρει 

Στο NINE's, θα βρείτε μια εξαιρετική ποικιλία από νόστιμα αλλά και υγεινά φαγητά, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων. Από μπουφέ και σνακ, παιδικό μενού μέχρι παραδοσιακές συνταγές και πιάτα διεθνούς κουζίνας και γλυκά, σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Επιπλέον, η εκτενής λίστα με μπύρες, κρασιά και ποτά θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε το φαγητό σας με το ποτό της προτίμησης σας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη διάσημη συνταγή του τραγανού μπέργκερ μας, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μας πιάτα!

Ώρες λειτουργίας 

Το NINE's λειτουργεί καθημερινά για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Η εστίαση λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 12:00 έως τις 22:00, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα λειτουργεί έως τις 23:00 και τις Σαββατοκύριακες η εστίαση είναι ανοιχτή από τις 12:00 έως τις 21:00. Το Sports Bar του NINE's διαθέτει επιλεγμένες μεταδόσεις τις Δευτέρες έως Τετάρτες και λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 23:00 τις Πέμπτες. Τις Παρασκευές, λειτουργεί έως την 01:00, ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 15:00 έως τις 01:00 και τις 21:00 αντίστοιχα.

Το NINE's αποτελεί ένα νέο hot spot στον χάρτη της Βαρσοβιας προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού και ποτού με μια ευρεία ποικιλία από γεύσεις και πιάτα που ικανοποιούν τους πελάτες του. Εάν είστε τυχεροί μπορείτε να δείτε και τον Robert Lewandowski, ο οποίος (για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη!) έχει τεράστιες  παγκόσμιες επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Μην διστάσετε να ζητήσετε και ένα αυτόγραφο!

Συνολικά, το NINE's είναι ένα must-visit στη Βαρσοβία!

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία