Image for post

Πολωνία: Έκθεση Οικιακών Συσκευών Electronics Show

Η έκθεση Electronics Show της Πολωνίας είναι αφιερωμένη σε οικιακές συσκευές. Θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 26 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου στο Ptak Warsaw Expo της Βαρσοβίας, ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα στην Κεντρική Ευρώπη. Η συμμετοχή στην έκθεση σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψτε τις νέες δυνατότητες των οικιακών συσκευών.

Η Electronics Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση οικιακού ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Πολωνία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάζονται συνηθώς καινοτομίες που σχετίζονται με τις ηλεκτρικές συσκευές υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από τις κορυφαίες μάρκες του κλάδου. Στην προηγούμενη έκδοση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προσφορές των μεγαλύτερων παγκόσμιων εταιρειών, όπως Samsung, Sony, Bosch ή LG, καθώς και των νεοσύστατων εγχώριων και ξένων εταιρειών. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, τον προηγούμενο χρόνο την έκθεση προτίμησαν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες.

Electronics Show vs COVID-19

Οι διοργανωτές της Electronics Show ενημερώνουν ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις οδηγίες και τους περιορισμούς σχετικά με την πανδημία. Συμφώνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα επαρκές επίπεδο υγιεινής κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην είσοδο έχει τοποθετηθεί ένας αυτόματος μετρητής εισόδου/εξόδου των επισκεπτών, επίσης υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι απολύμανσης με δυνατότητα αυτόματης μέτρησης θερμοκρασίας των επισκεπτών και των εκθετών. Οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι συνεχώς διανέμουν δωρεάν ιατρικές μάσκες άλλα και απολυμαίνουν τακτικά τους εκθεσιακούς χώρους. Δες όλα τα μέτρα ασφάλειας εδώ

Πρόγραμμα φιλοξενούμενων αγοραστών (Hosted Buyers)

Η έκθεση αποτελεί ευκαιρία για ανάπτυξη διεθνούς συνεργασίας, καθώς προβλέπεται η φιλοξενία ξένων αγοραστών μέσω του προγράμματος Hosted Buyers. Πάτησε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την έκθεση

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα online άλλα και στη ρεσεψιόν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Στα άτομα που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή θα χορηγηθεί δωρεάν εισιτήριο.

Πηγή: Electronics Show 2021

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία