Image for post
Photo by @rawpixel.com: License 

Μεταφραστές της ελληνικής γλώσσας στο Πόζναν της Πολωνίας

Το Πόζναν (πολωνικά: Poznań) είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στην Πολωνία, φημισμένη για τις δημοφιλείς εμπορικές εκθέσεις που διεξάγονται εκεί εδώ και χρόνια. Είναι επίσης μια πανέμορφη πόλη που σας επιτρέπει να συνδυάσετε την επαγγελματική σας επίσκεψη με μια ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα αλλά και να απολαύσετε διάφορα νόστιμα γεύματα. Καλό είναι επίσης το γεγονός ότι το Πόζναν διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο, εξυπηρετώντας μια ευρεία γκάμα χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιριών. 

Όλα αυτά καθιστούν το Πόζναν ακόμη πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες που αναζητούν πόλη με πλούσια πολιτιστική ζωή και διεθνή παρουσία.


Με σκοπό να υποστηρίξουμε την αποτελεσματική επικοινωνία και παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις εκθέσεις, σας παρουσιάσαμε μια λίστα μεταφραστικών γραφείων στο Πόζναν που προσφέρουν υπηρεσίες μετάφρασης στα ελληνικά, είτε γραπτά είτε προφορικά.  Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να καλύψει τις επικοινωνιακές ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, διευκολύνοντας την αποτελεσματική συμμετοχή της στις εμπορικές εκθέσεις, να ενισχύσει τον διαπολιτισμικό διάλογο και να συμβάλει στην επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών επιχειρήσεων στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Photo by @rawpixel.com: License

Παρακάτω θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για επιλεγμένα γραφεία, όπου μπορείτε να ζητήσετε άμεσα προσφορά για τις υπηρεσίες τους.

BTS Biuro Tłumaczeń i Szkoleń 

Ιστοσελίδα: BTS Biuro Tłumaczeń i Szkoleń 
Τηλέφωνο: (+48) 607177796
E-mail: biuro@btspoznan.eu 

Biuro Tłumaczeń Punkt 

Ιστοσελίδα: Biuro Tłumaczeń Punkt 
Τηλέφωνο: (+48) 61 825 22 92, (+48) 533 342 662
E-mail: punkt@biuro-punkt.pl 

Tłumaczenia SOS 

Ιστοσελίδα: Tłumaczenia SOS 
Τηλέφωνο: (+48) 536362362 
E-mail: info@tlumaczenia.sos.pl

Skrivanek 

Ιστοσελίδα: Skrivanek 
Τηλέφωνο: (+48) 575 288 381, (+48) 609 555 811
E-mail: tlumacz@skrivanek.pl, zolty@skrivanek.pl 

Pozena

Ιστοσελίδα: POZENA
Τηλέφωνο: (+48) 616104600
E-mail: info@pozena.com

Σας ευχόμαστε πετυχημένες εκθέσεις, συμβάσεις υψηλών ποσών, αλλά και στιγμές γεμάτες δημιουργικότητα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις κατά τη διάρκεια των εκθέσεων.

Καλή επιτυχία!

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία