Image for post

Η WorldFood POLAND 2023: Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών στην Πολωνία

Η WorldFood POLAND 2023 αποτελεί την κορυφαία διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην Πολωνία, που φέτος προσέλκυε τους πρωταγωνιστές του κλάδου από όλο τον κόσμο. Διοργανώθηκε στη Βαρσοβία από τις 18 έως τις 20 Απριλίου και αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να ανακαλύψουν νέες προοπτικές και να διευρύνουν το δίκτυό τους.

Στη WorldFood POLAND οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν μια εντυπωσιακή γκάμα από προϊόντα τροφίμων και ποτών και να συναντήσουν τους κορυφαίους παραγωγούς. Οι σεμινάρια και εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν παρείχαν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σχετικά με τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς και να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες.


Μεταξύ των εκθετών βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών, οι οποίοι συμμετείχαν στην έκθεση για πρώτη φορά. Παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα από επιχειρηματίες Δαρνάκων Γεύσεις, Riddle-Parfait, Physis Ingedients και Varmazis, όπως σάλτσες, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, βότανα και γλυκίσματα που ικανοποίησαν τους Πολωνούς αποδέκτες με την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. 

Μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η WorldFood POLAND, προωθούνται και αναπτύσσονται τοπικά ελληνικά προϊόντα σε διεθνή κλίμακα και παρακινούνται επιχειρηματίες για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων τους.

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία