Image for post

Η Sinsay ανοίγει νέο κατάστημα στο εμπορικό Smart Park

Sinsay, η δημοφιλής πολωνική μάρκα ρούχων, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα Αττικής. Η κίνηση αυτή οφείλεται στη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του πολωνικού ομίλου LPP SA και της ελληνικής εταιρείας ακινήτων Trade Estates. 

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/lpp-sa--i-megalyteri-etaireia-endysis-stin-polonia/

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/sinsay-to-neo-fashion-brand-apo-tin-polonia-pou-kerdizei-tis-kardies-ton-ellinon/

Τα εγκαίνια του καταστήματος που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 αποτελούν ένα ακόμη βήμα της πολωνικής αλυσίδας προς την εδραίωσή της στην ελληνική αγορά, προσφέροντας, στο καταναλωτικό της κοινό, μοντέρνα ρούχα για όλες τις ηλικίες και έξυπνες λύσεις για το σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μετά την επιτυχία των καταστημάτων σε άλλες πόλεις της Ελλάδας — Πειραιάς, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης — η μάρκα αποφάσισε να επεκτείνει την παρουσία της και στην πρωτεύουσα. Το Smart Park που βρίσκεται στην ανατολικό πλευρά της Αττικής αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, προσελκύοντας πάνω από 7 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Ωράριο λειτουργίας

Το κατάστημα στο Smart Park θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 9:00μ.μ., και τα Σάββατα από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. Εκεί, θα βρείτε μια ευρεία ποικιλία ρούχων για γυναίκες, άνδρες, παιδιά και βρέφη. Η συλλογή περιλαμβάνει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, κλασικά σχέδια και εποχιακά στυλ, μαζί με αξεσουάρ και είδη σπιτιού, όλα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Το άνοιγμα του καταστήματος Sinsay στο Smart Park είναι ένα από τα πολλά προγραμματισμένα βήματα της μάρκας προς την περαιτέρω επέκταση στην ελληνική αγορά. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν περισσότερες νέες τοποθεσίες και συλλογές από τη μάρκα Sinsay στο μέλλον.

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία