Image for post

Η Ίγκα Σβιόντεκ το έκανε ξανά! Πρωταθλήτρια στο Γαλλικό Όπεν 2024

Η Ίγκα Σβιόντεκ κέρδισε το Γαλλικό Όπεν με μια εντυπωσιακή νίκη 6-2, 6-1 επί της Τζάσμιν Παολίνι. Στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, όταν η Σβιόντεκ σέρβιρε για τη νίκη, η Παολίνι προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ με ένα backhand.

Ακολούθησε ένα λάθος από τη Σβιόντεκ, όμως δύο δυνατά χτυπήματά της καταφέρνουν τελικά να ξεπεράσουν την επίμονη άμυνα της Παολίνι. Παρά την προσπάθειά της, η Παολίνι καταφέρνει να φέρει το σκορ στο 30-30.

Σύντομα όμως, έρχεται η στιγμή του Πρωταθλήματος. Η Σβιόντεκ κερδίζει τον τελευταίο πόντο με ένα εξαιρετικό σερβίς, και η Παολίνι στέλνει την επιστροφή της εκτός γραμμών. Η Σβιόντεκ πέφτει στα γόνατά της, καθώς γίνεται η νεότερη παίκτρια που κατακτά πέντε τίτλους στην εποχή του Open. Οι δύο αθλήτριες δίνουν τα χέρια και αγκαλιάζονται θερμά στο φιλέ, σε μια σκηνή που αποτυπώνει το μεγαλείο του αθλητισμού.

Τι παίκτρια! Η Ίγκα Σβιάτεκ απέδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση και την αντοχή της στο κορυφαίο επίπεδο. Οι προσπάθειές της και η αφοσίωσή της την έχουν καταστήσει μία από τις πιο αξιοθαύμαστες τενίστριες της εποχής μας. Συγχαρητήρια στην Ίγκα για την εντυπωσιακή της νίκη και τις αμέτρητες στιγμές χαράς που μας έχει προσφέρει. Μπράβο, Ίγκα!

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/igka-sviontek-entyposiaki-niki-epi-tis-gkof-kai-prokrisi-ston-teliko-tou-roland-garros/

Σχετικά

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία