Image for post

Εκθέσεις επίπλων στην Πολωνία

Στην Πολωνία διεξάγονται δύο σημαντικές εκθέσεις επίπλων που απευθύνονται τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς εκθέτες και επαγγελματίες από τον κλάδο των επίπλων. Ας δούμε μερικές πληροφορίες για αυτές:

Meble Polska

Είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση επίπλων στην Πολωνία, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πόζναν. Η έκθεση Meble Polska παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων επίπλων, συμπεριλαμβανομένων επίπλων για σαλόνια, υπνοδωμάτια, κουζίνες, γραφεία, κήπους 
κ.α. Η εκδήλωση προσελκύει τόσο παραγωγούς, διανομείς, όσο και εκπροσώπους των αρχιτεκτονικών και εσωτερικών σχεδιαστών. Η επόμενη έκθεση Meble Polska θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Warsaw Home & Contract

Είναι μία ακόμα σημαντική έκθεση επίπλων που πραγματοποιείται ετησίως στη Βαρσοβία, στο εκθεσιακό κέντρο Ptak Warsaw Expo. Η έκθεση αποτελεί μία πλατφόρμα όπου παρουσιάζονται καινοτόμες λύσεις στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού και του σχεδιασμού επίπλων. Η Warsaw Home συγκεντρώνει παραγωγούς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, λιανοπωλητές επίπλων και άλλους επαγγελματίες από τον κλάδο των επίπλων. Η επόμενη έκθεση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2023.

Και οι δύο εκθέσεις προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να ενημερωθούν, να συνδράμουν στη διεύρυνση του επιχειρηματικού τους δικτύου και να εξερευνήσουν τις νέες τάσεις και προκλήσεις που επηρεάζουν τον κλάδο των επίπλων στην Πολωνία και παγκοσμίως.

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία