Image for post

BIOEXPO Warsaw: Διεθνής έκθεση τροφίμων και βιολογικών προϊόντων

Η έκθεση BIOEXPO Warsaw, αφιερωμένη σε βιολογικά προϊόντα, θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Οκτωβρίου στην Βαρσοβία. Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κλάδου, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ παραγωγών και αγοραστών, ιδιοκτητών βιολογικών καταστημάτων, καθώς και χονδρεμπόρων τροφίμων και πολυκαταστημάτων. Οι επισκέπτες της BIOEXPO Warsaw θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου, βιολογικούς παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά.

Μεταξύ των εκθετών της BIOEXPO Warsaw βρίσκονται οι εκπρόσωποι των ακόλουθων τομέων: τρόφιμα και ποτά, βιολογική γεωργία, καλλυντικά και προϊόντα καθαρισμού, μηχανήματα παραγωγής, οικιακές συσκευές, προϊόντα για ζώα, καθώς και νεοσύστατες επιχειρήσεις, άλλα και χρήσιμοι για τον τομέα BIO οργανισμοί και φορείς πιστοποίησης.

Τομείς έκθεσης

  • Food & drink – πιστοποιημένα προϊόντα διατροφής
  • Beauty and Cleaning – φυσικά, πιστοποιημένα, περιβαλλοντικά ασφαλή καλλυντικά και προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και τη βιομηχανία
  • Ecotech – μηχανήματα παραγωγής, δοχεία συσκευασίας, εφοδιαστική αλυσσίδα
  • Biolife – καθημερινά είδη, μικρές οικιακές συσκευές και βιολογικά προϊόντα για κατοικίδια
  • Bioargo – υλικά και σπόροι καθώς και φυτοπροστατευτικά προϊόντα για τη βιολογική γεωργία
  • Startup – καινοτόμες λύσεις στη βιολογική παραγωγή και προϊόντα
  • Supertingbodies – υποστηρικτικοί επιχειρηματικοί οργανισμοί και ιδρύματα του τομέα BIO

Στα πλαίσια της έκθεσης προβλέπεται επίσης πρόγραμμα φιλοξενούμενων επισκεπτών (Hosted Buyers Program

To BIOEXPO Warsaw διοργανώνεται από την PTAK WARSAW EXPO το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο στην Κεντρική Ευρώπη και μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Βιομηχανίας Εκθέσεων (UFI). 

Πηγή: Polonorama.com

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία