Image for post
Photo by @rawpixel.com: License 

5 μεγαλύτερες πλατφόρμες για ενοικίαση ακινήτων στην Πολωνία: οδηγός για διαδικτυακή αναζήτηση

Αν ψάχνετε να ενοικιάσετε διαμέρισμα στην Πολωνία, το διαδίκτυο είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Οι εποχές που κοιτάζαμε τις εφημερίδες για αγγελίες ακινήτων έχουν περάσει εδώ και καιρό. Σήμερα, οι πλατφόρμες αγγελιών και οι εξειδικευμένες ιστοσελίδες με προσφορές ακινήτων κυριαρχούν στην αγορά. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ενοικίασης ακινήτων.

Otodom.pl

Η Otodom.pl είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αγγελιών ακινήτων στην Πολωνία. Προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, από μικρά διαμερίσματα μέχρι μεγάλα σπίτια και διαθέτει εργαλεία αναζήτησης που βοηθούν τον χρήστη να βρει το κατάλληλο ακίνητο βάσει των κριτηρίων του. Η πλατφόρμα έχει καθαρό σχεδιασμό και εύκολη πλοήγηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πάνω από 7.000 διευθύνσεις μεσιτικών γραφείων
  • Υπηρεσία Fixly, που συγκεντρώνει σχεδόν 6.000 επαγγελματίες και εταιρείες για ανακαινίσεις, μετακομίσεις και άλλες εργασίες
  • Δωρεάν πρότυπα συμβολαίων για ενοικίαση
Photo by @otodom.pl: License

Gratka.pl

Η Gratka.pl είναι μια άλλη δημοφιλής ιστοσελίδα με πολλές αγγελίες για ενοικίαση ακινήτων. Εκτός από ακίνητα, η Gratka περιλαμβάνει αγγελίες και για άλλες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Η φιλική προς τον χρήστη διάταξη και η μεγάλη βάση δεδομένων την καθιστούν αγαπητή επιλογή για πολλούς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δεκάδες χιλιάδες αγγελίες ενοικίασης
  • Πολύ καλή μηχανή αναζήτησης με πολλά φίλτρα
  • Τέσσερις κατηγορίες: αγορά, πώληση, ενοικίαση, ανταλλαγή
  • Δυνατότητα δημιουργίας ειδοποιήσεων email για επιλεγμένες προσφορές
Photo by @gratka.pl: License

Morizon.pl

Η Morizon.pl προσφέρει προηγμένα εργαλεία αναζήτησης και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε ακίνητο. Η ιστοσελίδα έχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν ακίνητα εν κινήσει. Στην Morizon.pl μπορείτε να βρείτε επίσης πολλές νομικές συμβουλές, άρθρα και οδηγούς σχετικά με τις γειτονιές κλπ. Επιπλέον, οι αγγελίες είναι διαχωρισμένες σε:

  • Ενοικίαση
  • Δευτερογενής και πρωτογενής αγορά
  • Διαμερίσματα, εμπορικά ακίνητα, γκαράζ και οικόπεδα
Photo by @morizon.pl: License

Domiporta.pl

Η ιστοσελίδα Domiporta.pl είναι ένας από τους κύριους παίκτες στην αγορά ακινήτων, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες να την επισκέπτονται κάθε μήνα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αγγελιών αγοράς και ενοικίασης ακινήτων. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό είναι η πλούσια προσφορά πολυτελών ακινήτων, προσφέροντας έναν αποκλειστικό χώρο για πιο ευκατάστατους ενοικιαστές. Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε επενδυτικά θέματα ακινήτων, καθιστώντας την, κατάλληλη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην αγορά ακινήτων.

Photo by @domiporta.pl: License

Olx.pl

Το OLX.pl είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγγελιών στην Πολωνία, προσελκύοντας περίπου 12 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν μια ποικιλία αγαθών και υπηρεσιών, όπως ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, έπιπλα, αυτοκίνητα, ποδήλατα αλλά και ακίνητα. Κάθε μέρα προστίθενται κατά μέσο όρο 131 χιλιάδες νέες αγγελίες.

Η πλατφόρμα αρχικά ξεκίνησε ως "Tablica.pl" το 2006 και μετονομάστηκε σε OLX το 2014 όταν εντάχθηκε στην παγκόσμια οικογένεια των portals αγγελιών που ανήκουν στη Naspers.

Photo by @olx.pl: License

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/oi-times-enoikiasis-diamerismaton-stin-polonia/

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία