Image for post

Πολωνικά μαγαζιά στην Αθήνα

Αν έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα υπέροχο ταξίδι στην Πολωνία και να δοκιμάσεις τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει, μπορεί να αναρωτιέσαι αν αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά. Ευτυχώς, πολλά πολωνικά προϊόντα, όπως παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, μπορούν να βρεθούν σε εξειδικευμένα καταστήματα ή να παραγγελθούν online, επιτρέποντάς σου να φέρεις την αυθεντική πολωνική κουζίνα στο σπίτι σου.

Καλά νέα! Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αρκετά πολωνικά καταστήματα που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία πολωνικών προϊόντων, επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα καταστήματα στην Αθήνα όπου μπορείτε να βρείτε αυθεντικά πολωνικά προϊόντα.

Sami swoi 

Διεύθυνση: Ιουλιανού 72-76, 104 39 Αθήνα 
Τηλέφωνο: 2108828030

Wars i Sawa 

Διεύθυνση: Αχαρνών 59, Αθήνα 
Τηλέφωνο: 2108826982

Orzel 

Διεύθυνση: Μιχαήλ Βόδα 23, Σταθμός Λαρίσης, 104 39 Αθήνα 
Τηλέφωνο: 2108848072

Delektus Delicatessen 

Διεύθυνση: Φρύνης 59, Αθήνα 162 32 
Τηλέφωνο: 2107664424

Polonia Market 

Διεύθυνση: Ιουλιανού 79, 104 39 Αθήνα 
Τηλέφωνο: 6977762351

Eκτός από τα παραδοσιακά τρόφιμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε καταστήματα με πολωνικά καλλυντικά στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και να δοκιμάσετε την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν. Αν είστε λάτρης της πολωνικής κουλτούρας και γαστρονομίας, μην διστάσετε να επισκεφτείτε αυτά τα καταστήματα και να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

place-post-preview-1-here:https://grandpl.com/polonia/arthro/kallyntika-apo-tin-polonia-oi-koryfaies-etaireies-kallyntikon-me-diethni-anagnorisi/

Αναζητήστε τις μοναδικές γεύσεις της Πολωνίας και ανακαλύψτε τις νέες απολαύσεις που μπορείτε να φέρετε στο τραπέζι σας! Επιπλέον, δοκιμάστε τα πολωνικά καλλυντικά για να απολαύσετε την εξαιρετική τους ποιότητα και να ανανεώσετε την προσωπική σας περιποίηση.

Τοποθεσία

Από το Σύνταγμα μέχρι τα πολωνικά μαγαζιά, ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κυκλοφορία και το μέσο μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσεις. Ωστόσο, η εκτιμώμενη απόσταση με τα πόδια είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 30-35 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα περπατήματος. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις δημόσια συγκοινωνία ή ταξί, ο χρόνος μπορεί να μειωθεί σημαντικά, ανάλογα με την κυκλοφορία και τις συνθήκες της ημέρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των καταστημάτων μπορεί να αλλάξουν, γι' αυτό είναι καλό να επιβεβαιώσεις τις πληροφορίες επικοινωνώντας απευθείας με τα καταστήματα πριν από την επίσκεψη σου!

Σχόλια

* Υποχρεωτικά πεδία